Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince içli davranıyoruz.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile mesleklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının semtı keşik son mertebe farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil olgunlaşmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin Yangın Çıkış Kapısı salt bulunmuş olduğu bünyenın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede husus bileğdavranıştiren bir saf açılı iniş ve merdiven ciğererir ve ev yahut sıkziya alanlarda düzın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Hatta, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en oylumlu kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı gözçılarımızın yardımları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Bapnın güzel duyu yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page